Blessures voorkomen

logo fysioq_jpgOmdat wij jullie gezondheid en fitheid erg belangrijk vinden, zijn wij gestart om samen met FysioQ te kijken hoe wij dit zo optimaal mogelijk kunnen waarborgen. FysioQ (www.fysioq.nl) is een fysiotherapiepraktijk die gespecialiseerd is in sportfysiotherapie.

Naast het professioneel begeleiden van blessures en het optimaliseren van het herstelproces is voor de sportfysiotherapeut een belangrijke rol weggelegd in het voorkomen van blessure. Door metingen en testen (performance testen) uit te voeren kan gekeken worden waar tijdens de trainingen gericht meer aandacht aan besteed moet worden (kracht, snelheid, coördinatie) met als doel blessure leed verkomen en de persoonlijke prestaties te verbeteren.

De lessen bij Budo Ryu Sports zijn methodisch en didactisch zo optimaal en verantwoord mogelijk opgezet zodat het oplopen van blessures tot een minimum beperkt blijft. Toch zijn blessures nooit helemaal uit te sluiten. Blijf alert. Voorkomen is beter dan genezen; het alert reageren als je niet helemaal fit bent of ergens een klein pijntje hebt is en blijft erg belangrijk. Vraag de sportfysiotherapeut om advies.

FysioQ staat garant dat de leden van Budo Ryu Zitterd binnen 24 uur na melding gezien worden door een van de fysiotherapeuten.

Jullie fitheid is onze zorg.

FysioQ